Over ons

Welkom bij BJJ-Nederland.nl, dé online hub voor alles wat te maken heeft met Braziliaanse Jiu Jitsu (BJJ) en grappling in Nederland. Wij zijn gepassioneerde beoefenaars van deze vechtsport, en we hebben deze website gecreëerd informatie te delen over deze vechtsport.

Onze missie

Bij BJJ-Nederland.nl geloven we in de kracht van gemeenschap en delen we een diepe liefde voor Braziliaanse Jiu Jitsu en grappling. Onze missie is om een centraal platform te bieden waar liefhebbers van deze sport gemakkelijk toegang hebben tot informatie, nieuws, en een uitgebreid register van sportscholen in Nederland. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren beoefenaar op zoek is naar een nieuwe trainingslocatie, wij hebben alles wat je nodig hebt.

Wat kun je vinden op BJJ-Nederland.nl?

Sportschool register

Onze website beschikt over een uitgebreid register van BJJ- en grappling-sportscholen in Nederland. Of je nu in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, of elders in Nederland woont, we hebben de beste sportscholen voor jouw regio op een rijtje gezet. Zoek, vergelijk en ontdek de perfecte plek om jouw BJJ-vaardigheden te ontwikkelen.

Informatie over de sport

Ben je nieuwsgierig naar de basisprincipes van Braziliaanse Jiu Jitsu? Op onze website vind je informatieve artikelen en handleidingen over de sport. Of je nu wilt begrijpen hoe bepaalde technieken werken of meer wilt weten over de geschiedenis van BJJ, wij hebben de antwoorden die je zoekt.

Blogs en nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, evenementen en trends in de wereld van BJJ en grappling door onze blogs en nieuwssectie te verkennen. Onze gepassioneerde schrijvers delen regelmatig waardevolle inzichten, tips en verhalen om je betrokken te houden bij de opwindende wereld van Braziliaanse Jiu Jitsu.

Onderdeel van Vechtsport-Nederland.nl

BJJ-Nederland.nl is trots onderdeel te zijn van Vechtsport-Nederland.nl, een overkoepelend platform dat verschillende websites beheert die gewijd zijn aan diverse vechtsporten. Door samen te werken met andere experts in de branche, streven we ernaar om een alomvattende bron te zijn voor vechtsportliefhebbers in Nederland.

Dank voor het bezoeken van BJJ-Nederland.nl. We hopen dat je de informatie vindt die je zoekt en dat we je kunnen inspireren en ondersteunen op je reis in de opwindende wereld van Braziliaanse Jiu Jitsu en grappling.

Andere sites: