1. Dordrecht
 2. Brazilian jiiu-jitsu Dordrecht bij Retzef

Brazilian jiiu-jitsu Dordrecht bij Retzef

Laatst bijgewerkt: 28 december 2023

Brazilian jiiu-jitsu Dordrecht bij Retzef is een sportschool in Dordrecht waar je Brazilian jiu-jitsu (BJJ) en/of grappling kunt beoefenen. Op BJJ-Nederland.nl proberen wij actuele informatie over Brazilian jiiu-jitsu Dordrecht bij Retzef te verzamelen. Ben jij op zoek naar een proefles BJJ in Dordrecht? Neem dan contact op met Brazilian jiiu-jitsu Dordrecht bij Retzef of bekijk andere sportscholen waar je BJJ kunt beoefenen in Dordrecht.

Meer info over Brazilian jiiu-jitsu Dordrecht bij Retzef

Ben jij eigenaar van deze sportschool en wil jij meer informatie toevoegen zoals de trainingstijden, een linkje naar het inschrijven voor een proefles, een promotievideo of anders? Neem dan contact op via onderstaand formulier:


  Locatie

  Bekijk hieronder de locatie van Brazilian jiiu-jitsu Dordrecht bij Retzef in Dordrecht op de kaart:

  Rooster

  Bekijk hieronder de Brazilian jiiu-jitsu Dordrecht bij Retzef trainingstijden:

  De trainingstijden zijn onbekend. Bent u de eigenaar van deze sportschool en wilt u de trainingstijden toevoegen? Neem dan contact met ons op!

  Contributie

  De contributie voor een abonnement bij Brazilian jiiu-jitsu Dordrecht bij Retzef is ons niet bekend. Neem contact op met de sportschool voor uitgebreide informatie met betrekking tot abonnementen.

  Meer BJJ in Dordrecht

  Bekijk hieronder een lijst van meer BJJ sportscholen in Dordrecht: