1. Leuven-Belgie
 2. Brasa Belgium Brazilian Jiu Jitsu Academy

Brasa Belgium Brazilian Jiu Jitsu Academy

Laatst bijgewerkt: 28 december 2023

Brasa Belgium Brazilian Jiu Jitsu Academy is een sportschool in Leuven-Belgie waar je Brazilian jiu-jitsu (BJJ) en/of grappling kunt beoefenen. Op BJJ-Nederland.nl proberen wij actuele informatie over Brasa Belgium Brazilian Jiu Jitsu Academy te verzamelen. Ben jij op zoek naar een proefles BJJ in Leuven-Belgie? Neem dan contact op met Brasa Belgium Brazilian Jiu Jitsu Academy of bekijk andere sportscholen waar je BJJ kunt beoefenen in Leuven-Belgie.

Meer info over Brasa Belgium Brazilian Jiu Jitsu Academy

Ben jij eigenaar van deze sportschool en wil jij meer informatie toevoegen zoals de trainingstijden, een linkje naar het inschrijven voor een proefles, een promotievideo of anders? Neem dan contact op via onderstaand formulier:


  Locatie

  Bekijk hieronder de locatie van Brasa Belgium Brazilian Jiu Jitsu Academy in Leuven-Belgie op de kaart:

  Rooster

  Bekijk hieronder de Brasa Belgium Brazilian Jiu Jitsu Academy trainingstijden:

  De trainingstijden zijn onbekend. Bent u de eigenaar van deze sportschool en wilt u de trainingstijden toevoegen? Neem dan contact met ons op!

  Contributie

  De contributie voor een abonnement bij Brasa Belgium Brazilian Jiu Jitsu Academy is ons niet bekend. Neem contact op met de sportschool voor uitgebreide informatie met betrekking tot abonnementen.

  Meer BJJ in Leuven-Belgie

  Bekijk hieronder een lijst van meer BJJ sportscholen in Leuven-Belgie: